PRODEJ RYB PÍSTOVICE

Zpracování ryb

Pro naše zákazníky nabízíme možnost přímého zpracování ryb. Tím rozumějme šetrné usmrcení ryby (omráčení a přerušení krevního oběhu), a následné vykuchání ryby (vyjmutí a oddělení užitečných vnitřností, a odstranění žluči), stažení ryby z kůže, filetování či půlení.
Veškeré tyto operace provádíme s veškerým respektem a ohleduplností ke zpracovávaným rybám, v adekvátních podmínkách s přímým přítokem vody a nádobami pro oddělené jednotlivých (ne)využitelných částí rybího těla (hlava + vnitřnosti, trup, ploutve, střeva + žluč).

Ceník zpracování:

Úkon Cena Popis Poznámka
ceník Kompletní ceník produktů najdete ZDE.
Zabití 5 Kč
Zpracování 40 Kč
Půlení 10 Kč
Stažení 70 Kč
Filetování 100 Kč
<< Zpět